ForsidenAktueltOm baptisterKontaktMissionsprojekterVærktøjskassen
NyhederNyhedsbrevGudstjenestetiderbaptist.dkKalender
baptist.dk - læs på skærmbaptist.dk - lydfilerbaptist.dk - pdf-filer

KalenderKalender

Se i kalenderen, hvornår der holdes møder og andre arrangementer.

Bibelselskabet søgeboks
Søg i Bibelen

baptist.dkbaptist.dk

baptist.dk er BaptistKirkens blad, som udkommer seks gange om året. Alle, der er tilknyttet en baptistmenighed, kan få bladet tilsendt med posten.

Det er menighederne, der bestemmer, hvem der skal have bladet. Er du ikke knyttet til en baptistmenighed, kan du bestille bladet på BaptistKirkens Sekretariat og betale 300 kr. årligt for at få det tilsendt.

baptist.dk fortæller om, hvad der sker i Baptistkirken i Danmark – missionsprojekter, engagement og menighedsliv – det fælles på nationalt og lokalt plan. Og baptist.dk opbygger det personlige kristenliv – med andagter, vidnesbyrd, portrætter og beretninger om det, der sker i samfundet og i det øvrige kirkelige landskab. I hvert nummer sætter redaktionen desuden fokus på et aktuelt emne for kirken i Danmark.

baptist.dk - et magasin med kant!
Klik her for at se de digitale versioner af bladet (PDF-filer)
Klik her for at høre de enkelte artikler som lydfiler (MP3)
Klik her for at læse de seneste numre på skærmen

Registrering af modtagere af baptist.dk

Menighedernes navnedatabase med adresser på alle modtagere af baptist.dk kan du logge på her.

Redaktør: Hanne Kiel, tlf. 3190 8190, e-mail: Hanne_Kiel(at)hotmail.com

Redaktionen består derudover af: Bente Jensen, Lea Binta Kjeldgaard, Lone Møller-Hansen, Else Villadsen og redaktionssekretær Gitte Elleby Jørgensen.

Gaver til bladet kan indbetales på konto i Danske Bank reg.nr. 3201 konto 10042879 mærket "baptist.dk". Bestilling af bladet kan ske via: BaptistKirkens Sekretariat, Lærdalsgade 7, st. tv., 2300 København S, tlf. 3259 0708, e-mail: info(at)baptistkirken.dk